Joogaretriitti tammikuussa 2024

HANA SINÄ! 💛

Tarvitsetko omaa aikaa ja hemmottelua?

Miltä kuulostaa saunominen ja palju luonnon helmassa? 

HEMMOTTELU JOOGARETRIITTI tulossa 5.-7.1.2024 Pyhtäällä Stockforssissa. Ainutlaatuinen tilaisuus osallistua Kirsin retriitille Suomessa!

Tule nauttimaan ihanasta itsestäsi upeisiin kartanomaisemiin – paikkaan, jossa sinulla on lupa rentoutua ja hengähtää. Sinulla on lupa pysähtyä, olla sellainen kuin olet. ❤

Luvassa on lempeää, intuitiivista, parantavaa kundaliinijoogaa (Inner Flow), omaa aikaa ja saunomista kauniin luonnon keskellä sekä lisämaksusta ihanan mieheni Marcus Englundin shamanistinen hoito.

Viikonlopun pituinen retriitti järjestetään Pyhtäällä (noin 1h ajomatka pääkaupunkiseudulta) Stockforsin Patruunantalolla ihastuttavissa jokimaisemissa, jossa sielu lepää.

Tammikuun retriitin teema on LUOTTAMUS. Luotatko itseesi? Entä Universumiin? Miten vahvistaa luottamusta maailmankaikkeuteen ja omaan sieluntehtävään?

Retriitti sopii kaikille, kokemusta joogasta ei tarvita, sillä kundaliinijoogaa tehdään aina omaa itseään kuunnellen.
Joogan lisäksi teemme paljon kirjoitusharjoituksia, sillä kirjoittamisella on tärkeä osa eheytymisessä; käsillä kirjoittaminen luo suoran polun sieluun. Workshopit sisältävät joogaa, kirjoitusharjoituksia ja keskustelua. Kundaliinijooga, kirjoitusharjoitukset ja mantrat sekä muut meditaatiot avaavat meitä, ja ovat samalla hyvin parantavia. ❤

Retriitti alkaa perjantaina 5.1 klo 18 ja päättyy sunnuntaina 7.1 klo 13.

Hinnat:
1hh omalla wc:llä ja suihkulla 370€
2hh yhteisellä wc:llä 310€

Kaikki hinnat sis.ALV:n. Varauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu 150€ (laskulla).

Loppumaksu maksetaan 3 viikkoa ennen retriittiä. Voin myös laskuttaa yritystä.

Hintaan kuuluu täysihoito, eli majoitus, ruuat, joogaopetus sekä tietysti saunominen sekä pulahdus joessa rohkeimmile. Myös palju lämpiää.

Viikonloppuna herkutellaan maukkaalla kasvisruualla ja nautitaan laadukkaasta luomuviinistä illallisella.

Paikan päälle pääsee autolla tai bussilla. Lähin bussipysäkki on n. 2km päästä, josta järjestämme kuljetuksen paikan päälle. Voin myös kysellä kimppakyytien mahdollisuudesta.

Tutustu lisää täältä!

Scroll to Top