Patruunantalo

Patruunantalo

Stockforsin tehdasalueen isännöitsijällä oli alueen keskellä talo. Koskaan talossa ei siis varsinaisesti asunut patruunaa, mutta nyt se on Patruunantalo, tämä entisöity ja laajennettu päärakennus tehdasalueen keskellä. Meille tämä on kartano, Patruunoiden koti, ylväs ja upea paikka kokea ylellisyyttä. Stockforsilla oli myös suuri kartanonsa joen alajuoksulla. Mutta koska kartano purettiin vuosien saatossa, käymme siellä ihastelemassa kivijalkaa ja elämme täällä Patruunantalolla kartanoelämää, nautiskelemme kuin ennen vanhaan.

Mikä Patruunantalo on nyt

Patruunantalo on paikka, jossa voi aistia vanhan hengen ja rauhoittua olemaan nyt. Patruunantalolla yhdistyy vanhan ajan yksinkertaisuus ja nykyajan ylellisyys tavalla, joka rauhoittuu, hiljentää, saa ajattelemaan ja asettumaan tähän hetkeen avaten siten ovia ajatella omaa mennyttä ja tulevaa. Patruunantalo hengittää. Se elää ihmisten kanssa, mutta tukevana suojamuurina ulkomaailmaan. Patruunantalo on paikka olla turvassa, hetken, rauhassa.

Kenelle Patruunantalo on

Patruunantalo on kenelle vaan joka arvostaa vanhaa. Patruunantalo on rauhoittumista haluaville, jotka ovat valmiit vaan olemaan tai innostumaan, jos hetki niin vaatii. Patruunantalo ja Stockfors yhdessä on intoutumisen ja innostumisen paikka toteuttaa ja toteutua itsenään tai nauttia muiden toteutumisesta esittävän ja esiintyvän taiteen muodossa

Ota yhteyttä

Heräsikö kysyttävää? Haluatko lisätietoja?
Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai kätevästi sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

Vieritä ylös