Cirque Sleep No More…

Cirque Sleep No More…

On fyysistä teatteria, tanssia, musiikkia sekä sirkusta yhdistelevä ryhmä, joka aloittaa toimintansa Pyhtäällä kesällä 2023. Pyhtäällä sijaitseva Stockfors tarjoaa ryhmälle ainutlaatuiset olosuhteet lähteä toteuttamaan omaa taiteellista visiotaan. Tämä visio saattaa jo kesän 23 aikana lähteä lentelemään lähes maan ja taivaan välillä. Kirjaimellisesti! Lupaamatta vielä liikoja, tulevan kesän aikana voi olla luvassa aikamoisen hurjia ja harvinaisiakin sirkushuveja. Toivottavasti nähdään Stockforsissa tänä kesänä!

Ryhmän perustaja Petri Ekqvist:

Petri Ekqvist on esiintyvien taiteiden moniottelija, jolla on kokemusta tanssijana ja sirkustaiteilijana yli kahdenkymmenenviiden vuoden ajalta. Hän on esiintynyt maneeseilla, teattereissa ja oopperaproduktioissa niin maalla, merellä kuin ilmassakin. Ekqvist on opiskellut tanssia ja sirkustaidetta laajasti mm. Suomessa Teatterikorkeakoulussa, Yhdysvalloissa Alvin Ailey Schoolissa sekä Australiassa Trix Circus koulussa Gold Coastilla. Hän on esiintynyt sirkustaiteilijana mm. NoFit State Circus -nykysirkusryhmän riveissä sekä Suomessa Talvisirkus Hurjaruuthissa, sekä tanssijana mm. Suomen Kansallisoopperassa.

Lisätietoa aikataulusta tulossa myöhemmin. Seuraa meidän tapahtumakalenteria sekä seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa.

Scroll to Top