Stockfors Elää!

Stockfors Elää! On tänä vuonna taiteeseen, kulttuuriin ja hyvinvointiin keskittyvä kokonaisuus, joka elää, muotoutuu ja kasvaa koko kesän ajan. 

Stockfors Elää! -julkiasun luonut Kuva- artesaani Rebecca Nylund.

Stockfors elää! tarkoittaa yhdessä luomista, hetkessä asioihin syttymistä, pop-up toimimista ja samalla vakaata pohjatoiminnoista huolehtimista. Stockforsin ympärille on rakentunut yhteisö, yhdessä asumista ja tekemistä sekä uudenlaisten työn syntymistä: https://homeandfound.fi/kasvajat-yhdessa-olemista-tekemista-ja-asumista

Miten kylät syntyy, miten kaupungit rakentuu ja miten ihmiset yhdessä kasvaa ja kehittyy? Stockfors on yhden yhteen rakentuvan kokonaisuuden sykkivä keskipiste, jossa syntyvistä asioista vierailija pääsee nauttimaan suunnitellusti sekä yllätyksellisesti.

Kesän yli kannattaa seurata sosiaalisen median tiedottamista: jotain hienoa voi syntyä ja olla esillä ihan minä vaan kesän päivänä vakituisten toimintojem lomassa. Facebookimme löydät täältä ja Instagramimme löydät täältä.

Osoite: Harjuntie 111, 49270 Pyhtään kirkonkylä

Scroll to Top