Itsenäistyvien nuorten Summer Camp

”Millainen on elämä jonka minä haluan itselleni, ja mitä tarvitsen rakentaakseni sen.”

Mitä kaikkea aikuisen elämään kuuluukaan. Elämä on täynnä valintoja ja valitsematta jättämisiä. Ja niistä kaikista seuraa jotakin. 

Viikon aikana käymme läpi elämän eri osa-alueita, pohdimme mm asumista, työtä, taloutta, ihmissuhteita. Ja samalla nautimme kesästä, syömme koko ajan ja nukumme hyvin, jotta energiaa riittää tärkeiden asioiden läpikäymiseen. 

”Tätä kaikkea olisin tarvinnut nuorena. Jotten olisi alkanut suorittamaan elämään, jotta olisin ollut itsevarmempi ja uskaltanut sanoa että minua ei kohdella näin. Jotta olin pysähtynyt miettimään mitä oikeasti haluan ja alkanut pyrkiä sitä kohti.”

Elämän tärkeiden asioiden pohdinta aikaa rauhassa, samalla nauttien kesästä. Osta vaikka lahjaksi nuorelle!

Scroll to Top