Tyyneyden taika -luxusretriitti

  • Haluatko vapautua kirjoittamaan ilman estoja ja itsekritiikkiä?
  • Tahdotko oppia käsittelemään elämäsi kohokohtia ja kipupisteitä luovia menetelmiä hyödyntämällä?
  • Toivotko löytäväsi itsestäsi uusia voimavaroja?
  • Kaipaatko mahdollisuutta ammentaa elämääsi uutta iloa, intoa ja toivoa?
  • Janoatko irtiottoa arjesta lempeässä ja lämminhenkisessä seurassa?
  • Tekisikö mielesi helliä aistejasi idyllisessä ympäristössä?

Jos vastasit kyllä, Sananhaltijan kesäkuinen retriitti 6.6.–8.6.on juuri sinua varten!

Tyyneyden taika -retriitti on kahden vuorokauden mittainen hengähdystauko Pyhtäällä, Stockforsin ruukin alueella sijaitsevan Patruunantalon aisteja hivelevässä ja lempeää huolenpitoa huokuvassa miljöössä. Retriitillä olet vain itseäsi varten, vailla pakkoja. Saat antaa luovuutesi kukkia – tai vasta heräillä – levosta käsin, kirjoittamisen ja kuvallisten menetelmien parissa. Vastaan retriitin sisällöstä yhdessä kollegani Liisa Laajoen kanssa. Tämän retriitin pääpainopiste on luovassa ja hoitavassa kirjoittamisessa sekä matalan kynnyksen kuvataiteessa.

Tyyneyden taika -retriitillä pääset tuttuun tapaan kirjoittamaan elämäsi kohokohdista ja kipupisteistä, toiveista, unelmista ja haaveista erilaisia teemoja ja virikkeitä hyödyntäen, mutta tällä retriitillä kokeilemme myös luovan ja fiktiivisen kirjoittamisen keinoja. Lisäksi retriitillä hyödynnetään kirjallisuusterapian ja kuvataideterapian menetelmiä, jotka auttavat sinua tutkimaan omaa elämääsi ja tunteitasi luovien harjoitteiden kautta. Myös keskustelu sekä tunteiden, ajatusten, kokemusten ja tekstien jakaminen ovat tärkeä osa retriittikokonaisuutta.

Tutustu lisää klikkaamalla tästä!

Scroll to Top